Archief - TTM Verschenen - inhoud

TTM 129 verschenen
In dit nummer onder meer aandacht voor de voorwaarden die de CZ-groep stelt aan de vakbekwaamheid van de tandtechnicus en de eis tot inschrijving in het Kwaliteitsregister Tandtechniek, het interview van Marat Awdaljan met keramist Shigeo Kataoka, in Werkstuk Belicht een casus vervanging Kroon- en Brugwerk van Henri van den Bunt van TTL Dentalent uit Leusden, de uitreiking van de IVT Karel van de Lest Prijs, de resultaten van het onderzoek naar de 3e kwartaalomzet 2015 onder de leden van de Branchevereniging Tandtechniek en meer.
TTM 128 verschenen
oktober 2015 - TTM 128 verschenen
TTM 127 verschenen
In dit nummer onder meer aandacht voor de introductie van PalaVeneer Schildjes van Heraeus Kulzer en de nieuwe tandenlijn van Ivoclar Vivadent: SR Vivodent S PE / SR Orthotyp S PE, het succesvol 3D printen van frames, kronen en bruggen door Mundo 3D Dental, de verontschuldigingen van CIP Mondzorg voor publicatie over inkoopkorting naar aanleiding van een publicatie van het Meldpunt Fraude in de Dentale Branche van de Branchevereniging Tandtechniek over de verplichting van tandartsen de inkoopkorting door te geven aan de patiënt, een In Memoriam van Karel van de Lest en meer. Verspreiding in september 2015.
TTM 125 verschenen
In dit nummer onder meer aandacht voor de klachten die de Branchevereniging Tandtechniek opnieuw indiende bij de NZa naar aanleiding van de onvolledige informatievertrekking door verzekeraars bij afwijzingen, de NZa over meerkosten in de tandtechniek die in rekening gebracht mogen worden door de tandarts, de resultaten van het onderzoek naar de kwartaalomzet in het laatste kwartaal van 2014 en de verwachtingen van tandtechnisch ondernemers over 2015, de geslaagden van de IVT-cursus Mondbeschermer inclusief afdruk nemen voor tandtechnici 3.0 en meer.
TTM 124 verschenen
In dit nummer onder meer aandacht voor Achmea en de valse informatie inzake bijbetalen meerkosten tandtechniek, het oordeel van Van Swaaij Advokaten ('Mogelijk onrechtmatig handelen Achmea', een preview van de IDS 2015, de IVT-Cursus Mondbeschermer inclusief afdruk nemen voor tandtechnici 3.0., 3D Printen in de tandtechniek, interview met Paulo Kano (Brazilië), Editie Klinisch Prothese Technicus met een '25 jaar oude constructie' in de rubriek Werkstuk Belicht en meer...
TTM 123 verschenen
30 november 2014 - In dit nummer onder meer aandacht voor Dentallbenefit, de dentale marktplaats voor onnodige (overtollige) voorraad, het Meldpunt Fraude in de Dentale Branche, de methode van de Japanse meester-keramist en leraar Shoji Sasaki, de tandtechnische opleiding in Oostenrijk, 30 jaar Studie Groep Tandtechniek 1984 en een uitgebreid artikel over met maar liefst 4 casussen over het belang van systeemeigen implantaat-abutments voor tandarts, tandtechnicus en patiënt en meer...
TTM 122 verschenen
1 oktober 2014 - In dit nummer onder meer aandacht voor loskomend kroon- en brugwerk door namaakschroeven, de nieuwe ontslagvergoeding binnen het gewijzigde arbeidsrecht, een Klinisch Prothese Technicus-editie van de rubriek Werkstuk Belicht over Kokhalsreflex en afdrukken, Kuraray Noritake Dental, een interview met Nondas Vlachopoulos, specialist in tandheelkundige restauraties, organisator van cursussen, workshops en seminars, bezorg- of expeditiekosten opnieuw bekeken en meer. .
Klik hier om terug te gaan naar het archief.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik de zoekmachine.
Nummer 154
januari/februari 2020
In dit nummer

In dit nummer onder meer aandacht voor - uiteraard - de Dental Expo editie 2020, de Medical Device Regulation 2017/745 die op 26 mei 2020 ingaat: kunt u uw producten op die datum nog op de markt brengen?, enkele tenenkrommende casussen in de rubriek 'Hoe is het mogelijk?', de lezing Implant(mal) positioning de technische kant, missers vanuit tandtechnisch oogpunt met Erik Mentink op 12 mei 2020 en meer.  

Verspreiding in februari 2020.

Mis geen nummer, neem nu een abonnement op het Tandtechnisch Magazine. Klik hier voor een speciale internet-aanbieding.

Heeft u nieuws voor het volgende nummer of een interessante casus? Neem dan contact op met de redactie.

Ontvang gratis TTM nieuwsbulletin

Gratis overzicht van het belangrijkste nieuws uit de dentale branche in uw e-mailbox. Vraag nu aan! Afmelden kan altijd door een e-mail te sturen naar info@tandtechnischmagazine.nl